Flyttstädning


VI HJÄLPER DIG MED FLYTTSTÄDNING

Bor du i Malmö och behöver hjälp med Flyttstädning? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Vi erbjuder alltid nöjd-kund-garanti när vi flyttstädar och ser till att både du och den nya ägaren/hyresgästen är nöjd med resultatet.

Ytterligare ett skäl att vända sig till oss är att du bara behöver betala halva arbetskostnaden! Vi drar RUT-avdraget direkt från fakturan och sköter kontakten med Skatteverket så att du slipper.

Mycket förmånliga priser

Vår flyttstädning i Skåne kommer till mycket förmånliga priser. Här finns en prislista.

Våra tjänster

Vi kan erbjuda dig en helhetslösning, där du kan få hjälp med hela din flytt eller enbart de delar som just du har behov av. Vid Flyttstäd och på andra orter står vi får all utrustning och städmaterial som behövs och har försäkringar som täcker person- och sakskador.

Vi har möjlighet att städa samma dag som ni flyttar, och utgår från era önskemål och behov. Vi kan även erbjuda packning (kartonger ingår), transport av ditt bohag till din nya bostad samt städning efteråt.

Våra tjänster är väldigt flexibla, och det finns stort utrymme för ett personligt upplägg efter dina behov. Vi är ett väletablerat företag med gott rykte, bra priser och många nöjda kunder. Referenser finns vid intresse.

Fördelar med att anlita oss

Fördelarna med att anlita våra duktiga städare vid din flytt är flera. Vi kan erbjuda konkurrenskraftiga priser; du har som kund även möjlighet att få RUT-avdrag på våra tjänster, vilket gör att du sparar ännu mer av kostnaden vid en flytt.

Du spar även tid vid din flytt, tid som du kan välja att lägga på annat – med tanke på hur mycket som behöver göras i när du flyttar till ett nytt hem, så är all extra tid uppskattad. Flytten, transporten och städningen blir utförda av professionella med erfarenhet, vilket gör att allt går smidigt till.

Garanti

Vi erbjuder även en nöjd-kund-garanti för att försäkra oss om att du blir helt nöjd med våra tjänster. Vi har alltid kundens bästa i fokus, och vill kunna tillmötesgå de behov just ni har. Om ni har några andra behov än de som finns listade här på hemsidan, kontakta oss så ska vi se om vi kan lösa det.

Kontakta oss redan idag

Vi kan erbjuda dig hjälp med många av de praktiska aspekterna när du ska flytta till från eller inom Malmö, inklusive städning, packning, transport och/eller andra saker du kan tänkas vilja ha hjälp med. Hör av dig till oss för en diskussion, så kan vi berätta om våra tjänster och komma med ett prisförslag på det du har behov av att få hjälp med.

I samband med att du gör en beställning hos oss, vill vi gärna göra ett hembesök hos er, för att kunna uppskatta hur mycket arbete som kommer att gå åt och därmed hur mycket det skulle kosta er. Du kan kontakta oss via telefon, e-post eller via kontaktformuläret på vår hemsida. Vi finns tillgängliga vardagar mellan 8-18.

Välkommen som kund hos oss, vi ser fram emot att få samarbeta med er. Vi förenklar din vardag!